Потребителите, които купуватمبرد عموديне може да бъде изкушен от великолепния външен вид. Функцията, изпълнението е най-важното. Сегашният вертикален охладител не е хладилник за храна в традиционния смисъл, но основната функция е да се запази свеж. Втората е да се наблюдава силата на замръзване на вертикалния охладител. Храната, съхранявана в хладилника, трябва да поддържа въздуха чист и свеж, така че охлаждащият ефект е един от тестовите индикатори.
Определете дали охлаждащият ефект е нормален. Основно проверете температурата на шкафа, така че ако температурата на вертикалния охладител отговаря на изискванията на спецификацията, вертикалният охладител е нормален.
1. Няма част от тръбата за изпаряване в производствения процес на вертикалния охладител, така че частта тук може да не е замръзнала. Температурата в шкафа се прехвърля на етапи. След работа за определен период от време, температурната разлика в равновесното състояние не е голяма, така че няма част Замръзващата или замръзналата част се използва като критерий за преценка на охлаждащия ефект на вертикалния охладител. Също така е важно потребителят да е запознат с правилното използване на вертикалния охладител.
2. Потребителите, които купуват изправен охладител, също се интересуват от индекс. Това е потреблението на енергия. Закупеният фризер консумира повече електроенергия, което не само ще разхищава ресурси, но и ще увеличи тежестта върху сметките за ток на потребителите.
3. Изберете обема на вертикалния охладител според действителното положение на потребителите, не колкото по-голям, толкова по-добре, но практичността е най-важна.

Вертикални стъпки за избор на охладител:
1. Точно както избора на други продукти, трябва да пазарувате. Само чрез сравняване на кой вертикален охладител можете да знаете кой вертикален охладител е най-подходящ за вас.
2. Потвърдете качеството на уплътнението на вратата на вертикалния охладител. Качеството на уплътнението на вратата ще повлияе на консумацията на енергия и ефекта на запазване на топлината на вертикалния охладител и експлоатационния живот на хладилния компресор.
3. Също така е много важен референтен фактор за изследване на ефекта на запазване на изправения охладител.
4. Избор на марка: обикновено израз на качеството и надеждността на продукта. Мъдри потребители според техните нужди, марката отразява цялостното ниво на предприятието.
Изберете вертикалния охладител от гледна точка на ефективността на разходите. Ниска консумация на енергия, опазване на околната среда и икономична. В допълнение към еднократната инвестиция на хиляди юани при закупуване на вертикалния охладител. Това са основно разходи за електроенергия и поддръжка. Потребителите трябва напълно да обмислят и двете, преди да купят.